Ik nam het werkelijk onooglijke kastje van amper 4 kilo mee naar huis en kwam na enige tijd serieus luisteren tot de volgende conclusie: Deze hummel met het gewicht van een paar pakken suiker speelde mijn trots, de Luxman versterker, totaal weg! Meer details, meer openheid, meer dynamiek, alleen grote volumes met veel laag kon dit kleintje niet aan, maar de buren ook niet dus dat kwam mooi uit.

Ook beluisteren door anderen leverde het zelfde resultaat op. Misschien was de Luxman een verkeerde combinatie met mijn luidsprekers, maar het complete setje werd die avond nog doorgegeven aan de ViaVia.

Helaas heb ik geen fotootje van dit kleintje. Hij stoorde op een gegeven moment bij zeer lage volumes, en met kenbaar maken  aan de koper van dit kleine mankement, heb ik hem  weer voor de zelfde prijs verkocht.
Gewapend met dit feit dacht ik: mocht ik eens tegen een  grotere broer aanlopen, dan sta ik zo op de stoep. De Musical Fidelity P270 eindversterker welke ik nu in mijn bezit heb is een klasse A 'bak' van 25 kilo en gemodificeerd en wel klinkt hij als een dijk.