Een uitmuntende Audiofriends luidsprekerstand voor  5 Euro!

Dit zijn ze dan in twee formaten: de Audiofriends luidsprekerstand. Deze stand verslaat technisch vrijwel elke andere stand op grond van demping van trillingen. Dit openbaart zich in een strakker laag door verminderde kast resonanties.

Sommige bouwers van stands plaatsen ook spikes tussen de luidspreker en stand. Als de stand trillingsdempend is raad ik dat af. Tussen de stand en de vloer kunnen wel spikes of een ander dempende materie geplaatst worden. Dit voorkomt bonkende bassen naar de vloer en naar die vriendelijke buren die het toch al zwaar hebben met uw audio hobby.

Audiofriends stands met Eltax speakers
(let op linker en rechter stand, deze zijn ten opzichte van elkaar een halve slag gedraaid)

Deze Audiofriends stands mogen goed contact maken met de luidsprekers. Wist u dat er speciale accessoires voor audio zijn in de vorm van zware trillingsdempende dikke platen? Een marmeren stuk vloertegel doet wonderen op uw luidsprekers.

Zo hebben ook deze stands een zeer goede invloed op uw speakers. Deze betonnen stands hebben met hun solide betonnen massa een grote trillingsdempende werking.

De stands zijn molestatie bestendig en u kunt er gerust een inbreker mee te lijf gaan. En als u de stands een halve slag draait heeft u weer een heel ander gezicht.