Frankfurt
High End 2002

ik wil naar pagina:

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16

Vrijdag 10 mei zou het allemaal gebeuren. Veel mensen (waaronder ouders) raadden het ten strengste af: in één keer op en neer naar de High End Frankfurt 2002. We zouden om 05:00 vertrekken vanuit Maarssen, vlak bij Utrecht, en net voor de openingstijd van 10:00 aldaar aanwezig zijn. Van het internet plukte ik het adres van het Hotel Kempinski, waar al het moois verzameld was. Nu, we reden eigenlijk in één keer goed, en de verwachte files bleven uit. Overigens was de noodzakelijke koffie langs de weg best prijzig. In de winkel van een pompstation kost deze
2,30 Euro (ja, dus bijna Fl.5,-).

In opperste gedrevenheid reeds ik pardoes in volle vaart langs de kaartjesman van de parkeerplaats, maar eerlijk als wij zijn hebben we lopend dat kaartje nog even betaald.

Het bleek reeds erg druk te zijn een kwartier vóór openingstijd, want overal langs de wegen stonden auto's geparkeerd.

Geen Ferrari's voor de deur dit keer, doch echte Duitse vakmanschap: BMW.

En ik, en mijn twee metgezellen begonnen dan ook bij de basis: het stopcontact HMS. Voor meer informatie kijk op www.hmselektronik.com. De aansluiting is met messing schroeven. De fabrikant stel dat tussen de moer en schroef een draad in U-vorm geklemd moet worden, daar anders de moer kantelt.

De stekker zit muurvast door klemmen die met veren versterkt worden. De prijs is 39,50 Euro per stuk. Ook in andere kleuren verkrijgbaar.