4. U kunt het display nog mooier maken door een beetje Valma cockpit spray,uit te smeren over het oppervlak. Gebruik niet te veel. Poets de substantie voorzichtig uit met een stukje zacht toiletpapier of
liever een viscose doekje.

'Figuur 4b: Waar zaten die krassen ook al weer?' (let op: een wit plafond weerspiegeld nu in het display om de evt. krassen extra goed weer te geven)


Extra tip: wil u toch direct vanuit de spuitbus de spray opbrengen, en is de kans groot dat u een smeermiddel gevoelige
schakelaar of bijv. potmeter raakt? Dan is Valma spray met siliconen (in de hooglans versie) schadelijker dan Kontakt contactspray.
Kontakt contactspray is bedoelt om contacten te reinigen, en bevat ook smeermiddel.

Een cassettedeck, met de vele riempjes en aandrukrollen is extra gevoelig voor welk smeermiddel dan ook. Wil u dan ook het klepje krasvrij maken hiervan, dan is het in de meeste gevallen zo dat het klepje los verwijderd kan worden.

Een kap van een draaitafel verwijdert u natuurlijk ook eerst, al ik het alleen maar om de vaak kwetsbare schanieren te ontzien.

N.B. 'Audiofriends' gaven de volgende tips: Polijsten gaat goed met Brasso koperpoets, Commandant auto polish (met siliconen), elke tandpasta en 'smoker' tandpasta. In plaats van Valma cockpitspray type hooglans kunt u ook Kruidvat
interieurreiniger voor de auto gebruiken. Kijk ook hier.

einde